Digiqole ad

อายุเป็นเพียงตัวเลข..น่าจะเป็นเรื่องจริง สำหรับผู้หญิงวัยจะเข้า เลข 6 ที่ไม่คิดว่าตัวเองแก่ และเธอได้ลงประกวด เวที “Mrs Thailand 2023”

 อายุเป็นเพียงตัวเลข..น่าจะเป็นเรื่องจริง สำหรับผู้หญิงวัยจะเข้า เลข 6 ที่ไม่คิดว่าตัวเองแก่ และเธอได้ลงประกวด เวที “Mrs Thailand 2023”
Social sharing

“อายุเป็นเพียงตัวเลข..น่าจะเป็นเรื่องจริง สำหรับผู้หญิงวัยจะเข้า เลข 6 ที่ไม่คิดว่าตัวเองแก่ และเธอได้ลงประกวด เวที Mrs Thailand 2023 …
มาหาความหมาย เพื่อหาคำตอบว่าการประกวดนางงามคืออะไร มันไร้สาระจริง ๆ อย่างที่หลายคนเข้าใจจริงไหม
​เด็ดดอกไม้สะเทือนถึงดวงดาว หนึ่งการเคลื่อนไหวสะเทือนถึงจักรวมาตาล หนึ่งความสุขสร้างสรรค์โลกใบนี้ให้น่าอยู่ได้ โลกใบนี้มีมนุษย์ผู้หญิงและมนุษย์ผู้ชาย และมนุษย์ที่มีเพศในใจของตนเอง เราเองเป็นนักเฝ้ามองมนุษย์เฝ้ามองทุกสิ่งแห่งการเคลื่อนไหว และมักจะเอาตัวเองออกเดินทางตามหาแง่งามของมวลมนุษย์ชาติว่า ทำไม และอะไร คือกลไกลที่มีพลังทำให้คนมีพลังขับเคลื่อนชีวิต วันนี้มาในฐานะนางงามสายแม่ (จริงแล้ว ยาย เลยนะ) มองเห็นว่าแม่ทุกคนควรจะต้องมีความสุข มี passion มี motivation เพื่อให้ชีวิตผู้หญิงที่สูงวัย สุข สวย และมีพลังการใช้ชีวิต เพราะบางครั้งการเดินทางของชีวิตที่สูงวัย ก็เริ่มหมดพลังงาน หมดกำลังใจ ท้อแท้กับการใช้ชีวิต หนึ่งผู้หญิงที่มีความสุข ก็จะกลับไปเป็นภรรยาที่มีความสุข หนึ่งแม่ที่มีความสุข ก็จะกลับเลี้ยงลูกให้มีความสุขได้อย่างมีคุณภาพ


​การที่พี่เป็นนางงามที่แก่ที่สุดในวงการนางงามก็ว่าได้ พี่มาเพื่อพิสูจน์ว่า ความสุข ความสวย (สวยในแบบของตนเอง สวยแบบ อึ่ง อ่าง ก็ว่าไป) ก็มีความสุขได้ พี่ต้องการสร้างแรงบันดาลใจให้ทุกคนที่หมดหวัง หรือหมดกำลังใจ ไม่ว่าจะเป็นรูปร่างหน้าตาที่เปลี่ยนไป หรือภายใจจิต ที่อ่อนล้าและกำลังหมดแรง ให้กล้าออกมาจาก Safe Zone ออกมาเพื่อพบผู้คนที่มีพลังบวก แบ่งปันความรัก มิตรภาพ และความรู้สึกดีให้แก่กันและกัน
​สำหรับพี่ที่เป็นนางงามที่เข้าวัยชรา พี่ได้รับเต็มๆ ได้รับความรัก ได้รับอ้อมกอดจากคนหลายคน ตั้งแต่แม่บ้าน คนขับรถ ทีมงาน ครูผู้สอน เพื่อนร่วมรุ่นประกวดนางงามทุกคน อ้อมกอดอันแสนอบอุ่น ความรัก และมิตรภาพ และพี่ก็โชคดีมากที่วันนี้พี่ได้พลังบวกจากผู้ชม ผู้ติดตามมากมาย หลายคนที่พี่ไม่เคยรู้จัก วิ่งมากอดพี่ขอบคุณพลังบวก และแรงบันดาลใจที่พี่ส่งให้ทุกคน พี่ดีใจที่สุด ที่ผู้หญิงที่ก้าวย่างเข้าวัยชราคนนี้ได้ทำประโยชน์ให้กับสังคมและตนเองในแบบที่ไม่ต้องใช้เงินซื้อ แต่ แต่ วงการนางงามคือความเสี่ยงต้องประคองอารมณ์ให้ดี ๆ เพราะหลังมงลง สังเกตจากสองเวทีที่ผ่านมาก็จะมีดราม่ากันบ้างตามประสามนุษย์ที่ยังหยิกแล้วเจ็บ……สุข สุข สวย สวย กับแง่งามในการประกวดนางงาม เวที Mrs.Thailand 2023 และ Mrs.Tourism Queen international 2023 และขอขอบคุณมวลชนผู้ชมที่ให้ชื่อพี่ใหม่ว่า “แม่เคที่ ขวัญใจมหาชน” น้อมรับด้วยน้ำตาแห่งปีติ ขอบคุณนะคะที่รักกัน ขอให้ความรักโอบกอดทุกคนในโลกใบนี้


With love
Mrs.Malee Aaltonen (Katie)
รางวัลเกียรติยศ ตำแหน่ง Mrs.Friendship จากเวที Mrs. Tourism Queen international 2023
รางวัลเกียรติยศ ตำแหน่ง Mrs. Active Beauty จากเวที Mrs. Thailand 2023

Let’s find out the meaning of what a beauty pageant is. It’s as nonsense as many people really understand, isn’t it?
pluck flowers and shake stars One movement shook the Matan universe. One happiness can make the world a better place. There are human women and men in this world. And men with sex in mind. We are human beings, observant, watching everything that moves. She has always taken herself on a journey to discover the beauty of humanity. Why and what is the powerful engine that empowers people to move their lives? People should be happy, passionate and motivated to make the lives of older women happy, beautiful and energetic. Started to be exhausted, discouraged, discouraged with life. A happy woman becomes a happy wife. A happy mother goes back to raising her children with quality happiness.


She is the oldest beauty queen in the beauty industry. I am here to prove that happiness and beauty I want to cheer up for everyone who is desperate or discouraged, whether it’s a change in appearance. Or a mental state that is exhausted, exhausted, dares to come out of the Safe Zone to meet people with positive energy. Share love, friendship and good feelings with each other.


For a sister who is a beauty queen Received lots of love and hugs from all the housewives, drivers, staff members, teachers and all classmates in the beauty pageant. Warm hugs, love, friendship, and I was very fortunate to receive positive energy from the audience today. many followers Many people I’ve never known ran into me Thank you for the positive energy And the inspiration that is sent to everyone. I’m very happy. This woman who has stepped into old age has made a good contribution to society and herself in a way that does not require money to buy, but the beauty pageant industry is risky. Must maintain a good mood because of the downturn. Noticed from the past 2 periods, there will be some human drama that is still pinch and hurt……happy, happy, beautiful, beautiful with aesthetics in Miss Thailand 2023 beauty pageant and Mrs.Tourism Queen International 2023 stage, ready to thank the audience for the new name “Mae Katie, the public’s favorite”, accepting joy with tears. Thank you for loving me. May love embrace everyone in the world.
with love
Mrs. Malee Altonin (Katie)
Honorable mention, Mrs.Friendship position from Mrs. Tourism Queen International 2023 stage
Honorable mention Mrs. Active Beauty from Mrs. Thailand 2023 stage

Facebook Comments

Related post